tisdag, maj 20

Helgen som gått.



Hade tagit ledigt i lördags för att vara "störande moment" åt Camilla på hennes sista utställningskurs tillfälle.
Om det är något jag och Zäta är bra på så är det just att vara ett Störande moment.
Det var kallt och rått och regnet duggade ner. Det gick bra för alla hundarna och efter avslutad kurs fick Amie följa med mig och Tina då matte skulle och jobba.

Åkte hem till våran lydnads instruktör och fick hundarna tillputsade.
Danne lagade mat till oss och vi kom hem till dukat bord. Skönt!! Jag har en tendens till att bli NÅGOT gnällig när jag är hungrig. Vi badade Amie sen åkte jag och Zäta hem och lade oss.

Grannens lilla rått hund stod och ylade halva kvällen IGEN. Alla har vi olika metoder till ensamhetsträning hoppas bara på att hennes metod inte kommer leda till ett totalförbud av hundar i huset.
Upp tidigt på söndagen packa ner alla saker bada om hunden släpa iväg allt till det otäcka vädret i skogås. Zäta visade sig från sin bästa sida i ringen även om han kanske var lite gnällig utanför. Fin kritik och glada över att det går såå bra för Vilma nu när hennes matte väl vågar sig in i ringen.
Amie var trött och hängig och något står inte rätt till vi håller tummarna för att veterinären hittar något idag.
Efter avslutad utställning åkte vi hem och åt lite och värmde oss innan det var dax för Agility. Det gick väl sådär Zäta var trött och frusen och gjorde med stor möda det man bad om så vi tackade för oss och åkte hem och vilade.

Kritik: Maskulin Hane av utm modell, långsträckt välmejslat huvud med mörka fina ögon utm hals och överlinje aningen tunt framparti utm vinklar bak välansatt svans som bärs aningen högt. Rör sig ännu ostadigt men med bra steg utm färg och päls. Välvisad.
1 HP BIM.
Domare Catalina Gustafsson

Inga kommentarer: